Hjem Om oss Anbefalinger og tips Kontakt

Herlig studieliv i Jerez

Nå har vi vært her i 5 dager og begynner å finne oss til rette. Kofferten er pakket ut og vi har til og med laget middag hjemme i leiligheten i dag :-)

På veien hjem fra skolen har vi funnet en lokal plass hvor vi tar noen øl etter harde studier. Her jobber Estar, en kjempekoselig dame fra Jerez. Hun serverer oss og er veldig tålmodig når vi prøver oss frem med den spansken vi har lært oss disse dagene. Her får vi servert billig øl til ca 8 kr flaska, og mange forskjellige tapas-retter som smaker helt himmelsk.

I tillegg til skolen, som varer til klokken to, har dagene gått med til å pugge og repetere på spansken som vi lærer. Det er ikke før i dag at vi har fått tid til å utforske byen. Byen har mange små lokale butikker, restauranter og barer/cafeer, og prisnivået er virkelig hyggelig :-)

På skolen er det tre klasser som er delt inn etter nivå. Nybegynnere, viderekomne og avanserte. Hver klasse kan ha maks 6 elever, men i vår klasse er vi kun fire. To hyggelige jenter fra trøndelag og oss. Totalt er vi nå 7 elever på skolen, noe som gjør oss til en sammensveiset gjeng. Elevene er fra 20-65 år, noe som gjør at vi alle er litt forskjellige, men på en bra måte :-) I morgen kveld blir det arrangert en samlig ute på byen for alle elevene og lærerne.

Noen lurer nok på hvordan været er her, og alle dagene til nå har sola vært på himmelen og temperaturen har ligget på 15 til 25 grader. Men en genser trengs på kvelden og om morgenen.

Hasta luego!

#reise #spania #spansk #jerez #jerezdelafrontera #ferie #språkskole

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Magnus & Caroline

Magnus & Caroline

27, Stavanger

Vi er et par fra Kristiansund og Egersund. På bloggen skriver vi litt om våre opplevelser rundt om i verden.Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits